fbpx
       Μεϊντάνη 18 - Κουκάκι - Τ.Κ.11741 - Αθήνα  //  ΧΑΡΤΗΣ  //  ΤΗΛ1:  211-11-35-995  / ΤΗΛ2:  211-41-39-160


COVID 19 ΕΚΤΑΚΤΗ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΡΩΝ

Στο πλαίσιο των μέτρων κατά της διασποράς του κοροναιού σας ενημερώνουμε ότι
οι παραλαβές απο το κατάστημα μέσω μετρητών θα γίνονται αποδεκτές μόνο
με το ΑΚΡΙΒΕΣ χρηματικό αντίτιμο ή την χρήση ΚΑΡΤΑΣ στο POS που διαθέτουμε,
εκτός και αν έχετε προπληρώσει με κάποια από τις άλλες μεθόδους πληρωμής.
Η χρήση ΜΑΣΚΑΣ κρίνεται απαραίτητη για την πραγματοποίηση της συναλλαγής.
Δοκιμές προϊόντων στο χώρο δεν γίνονται.
———————————————————————————————————————

Άδεια Χρήσης

Αγορές / Αποστολές –  Επιστροφές – Αντικατάσταση ελαττωματικού

Οι παραγγελίας αποστέλνονται καθημερινώς κατά τις εργάσιμες ημέρες στις  3 μμ. Παραγγελίες που γίνονται αργότερα απο αυτό το χρονικό διάστημα πιθανώς να αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
Για πελάτες που έχουν κάνει εγγραφή στο site μας το tracking number θα τους γνωστοποιηθεί μέσα στο περιβάλλον χρήσης και θα παραμείνει εμφανές για 10 ημέρες.
Για πελάτες που δεν έχουν κάνει εγγραφή ή και λόγω τεχνικού προβλήματος δεν εμφανιστεί στο περιβάλλον χρήσης,  μπορούν να ζητήσουν την γνωστοποίησή κατόπιν επικοινωνίας  μέσω email ή τηλεφώνου.

Έχετε στην διάθεση σας προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης  με  επιβάρυνση ολόκληρης της δαπάνης επιστροφής των προϊόντων .

Το κατάστημα οφείλει να επιστρέψει ολόκληρο το ποσό  πλην των ταχυδρομικών επιστροφής και τυχών έξτρα δαπάνης έγκαιρης παράδοσης ή πληρωμής .

Υποχρέωση του πελάτη είναι να επιστρέψει και την απόδειξη αγοράς μαζί με το προϊόν ή δελτίο παραγγελίας που στάλθηκε μαζί με το προιόν. Σε αντίθετη περίπτωση το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα  άρνησης επιστροφής .
Σε περιπτώσεις οπου έχει χαθεί η απόδειξη αλλά υπάρχει η εκτύπωση της παραγγελίας που στάλθηκε απο το κατάστημα ενδέχεται να υπάρξει επιβάρυνση με ποσό ίσο του της αξίας του ΦΠΑ

Οφείλουμε να σας επιστρέψουμε τα χρήματα μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα που θα μας ενημερώσετε.

Ελαττωματικά ή ελλειπή  προιόντα αντικαθίστανται με ταχυδρομικά έξοδα του καταστήματος.

Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην κατάσταση μη ελαττωματικού (σπασμένου) και μη ελλιπούς από τον πελάτη. Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν στο χρονικό περιθώριο των 15 ημερών από την παραλαβή , τότε η εταιρεία δικαιούται να μην αποδεχθεί την επιστροφή και συνεπώς να αρνηθεί την αντικατάσταση.
Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, και υπό την προϋπόθεση ότι θα έχουν προηγουμένως παραληφθεί και ελεγχθεί από την εταιρία, τότε η επιστροφή γίνεται δεκτή.

Τα προϊόντα ταξιδεύουν με έξοδα, κίνδυνο και ευθύνη για λογαριασμό του πελάτη. Ουδεμία επιστροφή γίνεται δεκτή, εκτός από τα εμπορεύματα του παρόντος τιμολογίου.

Επιστροφή προϊόντων με χρέωση του καταστήματος  μπορεί να πραγματοποιηθεί σε όλες τις περιπτώσεις τις οποίες η ευθύνη ανήκει στο κατάστημα οπως πχ παραγγελία που εκτελείται εσφαλμένα, δηλαδή σε περίπτωση παράδοσης είδους άλλου από αυτό που παραγγέλθηκε κατά είδος ή ποσότητα. Σε αυτήν την περίπτωση, ο πελάτης οφείλει να ζητήσει την επιστροφή τους για αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων, κατόπιν συνεννόησης τηλεφωνικής, ή γραπτής επικοινωνίας μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου μας, αναφέροντας τα στοιχεία της παραγγελίας.

Για όλες τις περιπτώσεις, η επιστροφή του προς αλλαγή προϊόντος θα πρέπει να γίνεται μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑ, ΔΑΤ, Απ. Λιανικής ) και πλήρη τη συσκευασία του.

Ολες οι Επιστροφές των προϊόντων είναι με χρέωση του πελάτη πλην αυτών που οφείλονται σε λάθος του καταστήματος και των ελαττωματικών.
Η επιστροφή των προϊόντων θα πραγματοποιείται με τον ίδιο τρόπο που παρελήφθη το προϊόν από τον πελάτη.

Ολα τα προϊόντα καλύπτονται απο τον νόμο με εγγύηση 2 ετών.
Οι μπαταρίες ως ευαίσθητο προϊόν οπου η καλή λειτουργία εξαρτάται από τον τρόπο χρήσης, τις συνθήκες (καιρικές,φόρτιση,ποιότητα ρεύματος κλπ)  δεν καλύπτονται από εγγύηση

Πολιτική Ακύρωσης – Επιστροφές προϊόντων

Πολιτική Ακύρωσης
Ακύρωση της παραγγελίας γίνεται στις παρακάτω περιπτώσεις:
Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας, μπορείτε να κάνετε πίσω («back») και να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας, πατώντας στο κουμπί «αφαίρεση».
Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν, μπορείτε να καλέστε στο  211 11 35995 και θα αναλάβουμε την ακύρωση της παραγγελίας σας.
Δεδομένου ότι οι παραγγελίες αποστέλλονται κατά τις εργάσιμες ημέρες στις 3μμ  ο πελάτης θα πρέπει να φροντίσει να ενημερώσει το κατάστημα σύντομα πριν την εκτέλεση της αποστολής. Σε αντίθετη περίπτωση οπού  ο πελάτης καθυστερήσει την ακύρωση και η παραγγελία έχει αποσταλεί,η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα είσπραξης των τελών αποστολής  και  επιστροφής προς και απο τον πελάτη.

SMS – Τηλεφωνικές κλήσεις – Email

Με την αποδοχή των όρων συμφωνείτε οτι εφόσον κριθεί απαραίτητο ενδέχεται να ειδοποιηθείτε μεσο τηλεφώνου ,SMS ή email  για την κατάσταση της παραγγελίας, (αποστολή,παραλαβή,παράδοση,επιστροφή διευκρίνηση,πρόβλημα).
Η αποστολή ενημερωτικών δελτίων δεν είναι ενεργή απο το καταστημά μας .
Δεν θα σας αποστείλουμε κανένα διαφημιστικό μήνυμα και δεν θα χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία επικοινωνίας για κανέναν άλλο λόγο.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Κατά την πλοήγησή σας στον διαδικτυακό τόπο μας www.mrdigital.gr, θα πρέπει να εγγραφείτε, εάν αποφασίσετε να κάνετε μια παραγγελία.
Θα σας ζητηθούν να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν (Όνομα χρήστη «user name», κωδικός πρόσβασης «password», ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση «e-mail address», διεύθυνση αποστολής προϊόντων, τηλέφωνο επικοινωνίας), για την δημιουργία λογαριασμού και την έκδοση νόμιμου φορολογικού παραστατικού Δ.Α,ΔΑΤ,ΑΛ. προκειμένου να καθίσταται δυνατή η αποστολή των προϊόντων στη διεύθυνση κάθε χρήστη/πελάτη.
Οι πληροφορίες αυτές δεν καθίστανται γνωστές σε τρίτους, ούτε χρησιμοποιούνται για οιονδήποτε άλλο σκοπό και μόνο για λόγους που αφορούν στις συναλλαγές σας μαζί μας (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές) .
Η χρήση του διαδικτυακού τόπου μας από μέρους σας και η υποβολή προσωπικών σας δεδομένων συνεπάγονται τη συγκατάθεσή σας. Όσον αφορά στη συλλογή, αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, γίνεται σύμφωνα με τους όρους που αναφέρονται στην παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία (Ν. 2472/1997) και τις σχετικές αποφάσεις και πράξεις της αρμόδιας Αρχής.
Με την συμπλήρωση των στοιχείων σας, ενημερώνεται αυτόματα και η βάση δεδομένων που διατηρεί η εταιρεία μας με όλους τους χρήστες για να πραγματοποιήσει την αποστολή του προιόντος, καθως και την διαδικασία εγγύησης-ελλατωματικού,αλλαγής .
Επίσης, μπορείτε οποτεδήποτε να προβείτε στην αλλαγή των προσωπικών στοιχείων, εφόσον υπάρχει λόγος, που μας έχετε γνωστοποιήσει ή και να περιορίσετε ή ακυρώσετε την χρήση κάποιων από τα στοιχεία αυτά.

Κρυπτογράφηση

Από την έναρξη έως τη λήξη της σύνδεσή (on-line session) με το ηλεκτρονικό κατάστημα , όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά στοιχεία του χρήστη/πελάτη κρυπτογραφούνται με βάση το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL . Η κρυπτογράφηση είναι ουσιαστικά ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Κάθε φορά που συνδέεται με το ηλεκτρονικό κατάστημα ,όλη η επικοινωνία ανάμεσα στον υπολογιστή του χρήστη και το ηλεκτρονικό κατάστημα κρυπτογραφείται με χρήση κλειδιού . Δηλαδή, κάθε φορά που στέλνει πληροφορίες προς το σύστημα, ο browser τις κρυπτογραφεί πρώτα με χρήση κλειδιού και στη συνέχεια τις στέλνει στο σύστημα. Το σύστημα του ηλ. καταστήματος αποκρυπτογραφεί πρώτα τις πληροφορίες που λαμβάνει χρησιμοποιώντας το ίδιο κλειδί (που προκαθορίζεται με την έναρξη της σύνδεσης του χρήστη με την υπηρεσία) και στη συνέχεια τις επεξεργάζεται. Τα συστήματα του ηλ. καταστήματος, αποστέλλουν πληροφορίες ακολουθώντας την ίδια διαδικασία κρυπτογράφησης.